Софийският градски съд остави в ареста Веско Вълчинов, заподозрян за бруталното убийство на

...
Софийският градски съд остави в ареста Веско Вълчинов, заподозрян за бруталното убийство на
Коментари Харесай

Веско Вълчинов призна за бруталното убийство в София, остава в ареста

Софийският градски съд остави в ареста Веско Вълчинов, заподозрян за бруталното ликвидиране на Кристиян Пеев в София през нощта на 8 август. Пред съда обвиненият направи признания, написа Нова телевизия.

Вълчинов твърди, че е направил закононарушението в положение на афект, обхванала го паника, обадил се на другар, до момента в който е бил в несъответстващо положение се съгласил на неговите оферти по какъв начин да се прикрие убийството.

„ Не съм се укривал. Съжалявам за това, което се случи. Разкайвам се за действието си и се признавам за отговорен за това, че съм нанесъл удара ", сподели още Вълчинов.

По думите му той не се е укривал, а се е записал в хотел, с цел да обмисли случилото се. 

Прокуратурата изиска съдът да задържи за непрекъснато в ареста Вълчинов. Адвокатът му сподели, че той няма да се укрие или да извърши закононарушение. „ Той признава, че е направил закононарушението, само че не признава, че е разчленил натрупа. Той е разчленен от Суботинов “, добави бранителят.

Софийският градски съд уточни, че са налице задоволително безапелационни доказателства за съпричастност на Вълчинов за осъществяването на убийството. Според съда има заплаха да извърши закононарушение и да се укрие.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР